Blok

Blok prednosti

Najsodobnejša tehnologija

Družinsko podjetje Blok d.o.o., se že z več kot dvajset let ukvarja z reciklažo elektronike, kovin in plastike. Delovanje na trgu odpadnih surovin je, zaradi njegove nestabilnosti in specifičnosti, zelo zahtevno. Velik poudarek dajemo na vlaganje v napredne tehnologije.

Komisijsko uničenje OEEO

V podjetju BLOK opravljamo komisijska in carinska uničenja različnih vrst materialov (CD-jev, disket, računalniških diskov, magnetnih filmov/trakov, neustrezne serije, ponarejeno blago, intervencijske opreme (čelad, jopičev,…) nerabljeni proizvodi, …) z namenom, da bi se izognili, da v javnost ne bi prišle zaupne informacije in izdelki.

Komisijsko uničenje v podjetju BLOK poteka pod nadzorom, ob prisotnosti naročnika. Izvaja se v skladu z zahtevami po zavarovanju osebnih in poslovnih podatkov. Popolno uničenje se izvaja na sedežu podjetja. Uničujočo se opremo v našem podjetju uničujemo mehansko, v obratu, ki je zaprt za javnost, dostop je dovoljen izključno pooblaščenim osebam. Celoten obrat podjetja BLOK d.o.o. je varovan s stalnim video nadzorom in alarmnim sistemom. Zaposleni, ki so pooblaščeni za ravnanje z uničenjem, so zavezani k varovanju osebnih podatkov in varovanju poslovnih skrivnosti.

Po vsakokratnem opravljenem popolnem uničenju naročnik prejme naslednjo dokumentacijo:

  • potrjen zapisnik uničujoče se opreme,
  • tehtalni list,
  • evidenčni list kreiran v sistemu ARSO-IS Odpadki in
  • fotografije uničujoče se opreme.